Onze partners

Vivera

In 1990 werd Vivera op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels is Vivera in de Benelux uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van vleesvervangende producten. Dit assortiment is uitgegroeid tot 25 verschillende Vivera producten, met deelsegmenten in maaltijdcomponenten zoals burgers en balletjes, in ingrediënten zoals gehakt een wokreepjes, en snackartikelen zoals aperitiefhapjes. Ook veganisten en BIO-consumenten vinden er hun gading.

Delite

DELITE BV Sinds 1927 een begrip binnen de bakkerij-, ijs- en chocolade industrie. Vakbekwame bereiden uit natuurzuivere producten, een groot assortiment aan hoogwaardige grondstoffen en halffabrikaten onder de strengste hygiëne en kwaliteitsnormen. DELITE is dan ook gecertificeerd voor BRC volgens A Level. Innovatieve en flexibele kunnen wij producten op uw maak en specificatie verzorgen. In export beperken we ons niet alleen tot Europa maar onze innovatieve producten vraagt men ook in de Verenigde Staten en Aziatische landen.

Delite

Ocean Spray

Ocean Spray is wereldwijd veruit de belangrijkste cranberryteler, met hoofdzetel in in Lakeville-Middleboro in de oostelijke staat Massachusetts, maar met teeltgebieden in New Jersey, Washington State, Oregon en vooral Wisconsin in de Noordelijke Midwest-regio. Ook in Canada ( BC en QB) zijn telerfamilies van de cooperatieve aktief. Naast teler bestaat Ocean Spray als verwerker tot sapconcentraten, op cranberry gebaseerde fruitsappen en gezoete gedroogde cranberries en andere derivaten. Sinds 1981 is Ocean Spray de bestverkochte merknaam in de US-categorie van ambiant sap en wereldwijd de erkende marktleider op het gebied van cranberryproducten. Binnen Ocean Spray vormt de Ingredient Technology Group de specialist-toeleverancier van de verwerkende industrie, en doet daarbij uitsluitend beroep op een wereldwijd exclusief verdelersnetwerk.

Ocean Spray

 

Martine Meurens

De familie Meurens ontwikkelde bijna 100 jaar geleden de beroemde Luikse peren- en appelstroop, een klassieker op de Belgische ontbijttafels. Martine gebruikt vandaag nog altijd het basisrecept en maakte er een vloeibare variant mee, wat de siroop makkelijker te gebruiken maakt en meer toepassingsmogelijkheden geeft. Er zijn inmiddels verscheidene smaken beschikbaar: kers, cranberry, abrikoos,..

Recent werd een nieuwe lijn toegevoegd aan het traditionele gamma. Vloeibare siropen op basis van cocosbloesem, agave en dadel vormen een smaakvol alternatief op basis van natuurlijke suikers.

Daarnaast ontwikkelde Martine Meurens in samenwerking met Aminolabs in Hasselt een lijn van gezondheids- en sportvoedingssupplementen.

Coppenrath

De liefde voor het bakken zit bij het Duitse Coppenrath in het bloed, al zes generaties terug. Vandaag worden hun producten verdeeld in meer dan 60 landen wereldwijd. Gebak, kleine taartjes, koekjes worden hier volgens aloude huisrecepten gemaakt, aangevuld met nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Als het leidmotief smaak is, dan zitten we hier goed voor ons gespecialiseerd assortiment. Coppenrath levert smaakvolle producten voor ons glutenvrij, vegan, lactosevrij en suikervrij assortiment.

Sam Mills

Het Roemeense Sam Mills is een van de leidende Europese producenten van o.m. glutenvrije deegwaren, ontbijtgranen, koekjes en granolarepen. Sam Mills groeide snel na zijn opstart in 1994 uit tot Roemeense marktleider in maïsmelen. Vanuit die positie ging het zich snel toeleggen op een glutenvrije productie, en het zet zijn producten inmiddels af in meer dan 50 landen. Het bedrijf kende de jongste jaren een enorme expansie, zowel in productassortiment als in afzetgebieden.

Molino Nicoli

De molens van Fortunato Nicoli draaien al sinds 1869, en het zijn nog steeds zijn nazaten die het Italiaanse bedrijf leiden. Molino Nicoli ging zich snel toeleggen op de productie van o.m. glutenvrije ontbijtgranen, graanrepen, polenta en couscous. Deze producten worden aangeboden onder de merknaam Vitabella, maar zijn uiteraard ook verkrijgbaar onder private label.

Gofrino

Meer Belgisch dan de Luikse wafels van Gofrino kan je het niet meer krijgen. Via allianties met twee gerenommeerde en van oudsher Luikse wafelbakkers, konden twee Belgische ondernemers aan een internationale expansie beginnen met een 100% natuurlijk recept (geen artificiële kleuring, bewaarmiddelelen, smaakversterkers of andere additieven) voor Luikse wafels. Naast de export die gebeurt vanuit Luik, startte Gofrino inmiddels ook een productiefaciliteit op in Kiev, Oekraïne.

Daly’s Seafoods

Michael Daly kon zijn passie voor de zee  gestalte geven in 1978, toen hij zijn eigen boot kocht om t vissen op haring en zalm. Twaalf jaar later opende hij samen met zijn vrouw zijn eerste winkel, en na nog zeven jaar opende hij een productiefaciliteit met een visrokerij. Zijn productenaanbod is inmiddels uitgebreid met makreel, forel, witvis, al dan niet bereid. De kustwateren van de South West Coast of Kerry en Michael Daly staan garant voor de meest verse aanvoer van een grote variëteit aan zeevis.