Sauce Liégeoise

Gehaktballetjes afbakken, samenvoegen met de saus, en een goede portie friet.
Gehaktballetjes afbakken, samenvoegen met de saus, en een goede portie friet.

Als specialist in Luikse siroop van peer-& appel presenteert Martine Meurens u graag haar innovatieve versie van heerlijke "Sauce Liégeoise".

Na een langlopende ontwikkeling heeft culinair technoloog Martine Meurens bestaande toprecepten weten te vertalen tot een kant-& klaaroplossing, in de overtuiging dat Luikse saus veel beter verdient dan het bestaande winkelaanbod .

Convenience & Culinair

Het resultaat mag er dan ook zijn. Haar vertaling van een authentiek recept naar een ongekoeld, 18-maand houdbaar product, in tradionele bokaal van 370ml.

Aarzel niet ons uw reactie en foto’s van uw bereiding toe te sturen.

Namens Martine Meurens

Jan@Honinx.be | 0473 82 25 28

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?