Wie ben ik

Wie ben ik?

over mij

Jan Honinx, expert ​​​​​​​in de
​​​​​​​internationale voedingsindustrie

Met de jarenlange ervaring en de opgebouwd kennis in de voedingssector bij multinationale voedingsproducenten startte ik Honinx bv, Trade & Sales Agencies in 2005 en werd zo je gouden gids in de wondere wereld van voedingsverwerking, distributie en retail.

Ben je voedingsproducent en zoek je voor je eindproduct toegang tot de distributie- en retailmarkt of voor je halffabrikaat en ingrediënt toegang tot voedingsverwerkende industrie? Met onze expertise leiden we je naar de juiste nieuwe afzetkanalen in België of in de buurlanden Europa waar we nauw samenwerken met partners

Ook bij een marktgerichte productontwikkeling sturen we je bedrijf aan om je huidige en toekomstige klanten beter van dienst te zijn inzake receptaanpassingen, verpakkingen of merkpositionering.

Ben je als voedingsverwerkend bedrijf op zoek naar ingrediënten om je producten te verbeteren? Of wil je als distributeur of retailer je assortiment verbreden, verdiepen en verbeteren? Ons netwerk van voedings- en grondstoffenproducenten reikt je de oplossing aan.

Wens je meer informatie?

Contacteer me

Honinx bv

Sterk in élke schakel
​​​​​​​van de voedingsmarkt

Nieuwe markten zoeken

Voedingsproducten hebben veel gebruiksmogelijkheden en dus veel markten, die je zelf misschien niet ziet. Wij zoeken en vinden nieuwe opportuniteiten.

In de juiste winkelketen

Wil je je producten verkopen bij de juiste winkelketens, op een uitstekende plaats in de winkelrekken?
Contacteer me snel, ik help je graag verder!

Distributeur voor je product

Honinx bv verkoopt kwaliteitsproducten van diverse voedingsbedrijven aan groothandels, retailers, catering- en horecabedrijven en voedingsproducenten.

Internationale visie

Dankzij zijn ervaring en kennis biedt Jan Honinx je toegang tot de distributie- en retailmarkt en voedingsverwerkende bedrijven in België en samen met partners in onze buurlanden.

op basis van maïs, maïs/rijst OF GROENTE

Heerlijke glutenvrije pasta

Klanten vragen steeds vaker naar glutenvrije deegwaren. Wij beschikken over heerlijke glutenvrije pasta in diverse vormen (spaghetti, spirelli, penne, macaroni,...) op basis van maïs, maïs/rijst of groente (erwt, kikkererwt, linzen). In zakken van 500g, 1 kilo, 2 kilo en 5 kilo.

Wil je onze glutenvrije pasta beter leren kennen?

Contacteer me

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?