Granoferm, volgranenmeel lekkerder, lichter


Met Granoferm bereidt u  brood- en bakkerijproducten met een hoog vezelgehalte. Door de voorafgaande fermentatie van de zemelen  heeft het eindproduct een uitstekende structuur, volume en optimale textuur.

Granoferm is een innovatief  type 1 bloem waarvan de zemelen eerst gefermenteerd werden. Dat geeft een unieke structuur , waarbij de aromatische tonen vrijkomen in het brood. Ofschoon het hoge vezelgehalte van volkorenmeel,  zorgt de prefermentatie voor een goede verteerbaarheid en geeft het brood een betere houdbaarheid.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?