Glutenvrije pasta: een trend die blijft groeien


Glutenvrij eten is niet zomaar een vluchtige hype; Voor  minstens 1% van de Belgen is het zelfs een noodzaak  en het aantal neemt toe .  Beter  dat de Horeca en de voedingsbranche in het algemeen er rekening mee houdt en elke behoeftige klant weet te verzekeren van de voedselveiligheid en gegarandeerde afwezigheid van gluten in elke ingredi├źnt van de menukaart. 

Groei van glutenvrij: meer dan alleen een gezondheidstrend

Honinx BV,  biedt glutenvrije producten aan, en dan vooral het  assortiment, waar je dat het minste verwacht:  heerlijke deegwaren , ontbijtgranen, melen en meelmixen.

Glutenvrije recepten: een zee van mogelijkheden

Dankzij de creativiteit en innovatie in de ontwikkeling van glutenvrije recepten is het aanbod uitgegroeid tot een culinair genre op zich. Of je nu zin hebt in een hartige taart of een zoete lekkernij,  of een klassieker als een spaghetti bolognaise, er zijn tal van glutenvrije recepten die even lekker, zo niet lekkerder, zijn dan hun glutenbevattende tegenhangers.

Het aanbod van Honinx BV  verliest de smaak niet uit het oog, 

Uw partner in groei

Onze glutenvrije pasta heeft al menig klant verrast met zijn authentieke smaak en perfecte textuur. Maar we rusten niet op onze lauweren. We zijn continu op zoek om ons assortiment uit te breiden en te verbeteren, waarbij we inspelen op de vraag naar nieuwe, smakelijke glutenvrije producten: 100%-groentepasta,  sausbinders en paneerpoeders.

Een  smaakvol en gevaarvrij alternatief voor diegenen die gluten willen of moeten vermijden. Honinx is trots om deel uit te maken van deze duurzame groei, door het aanbieden van hoogwaardige, glutenvrije producten.

Heeft u interesse om deze GV-markt in te kleuren? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@honinx.be, of bel ons op +32(0)11 22 27 55.

Ons assortiment ontdek je op https://www.honinx.be/

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?