Warm ontbijten biedt kansen voor de vroege keuken.


Verlangt u naar een hartig, warm ontbijt om de dag  in te zetten? U vertrekt voor alle drukte en heeft in de buurt van uw bestemming een goed ontbijt verdient. 

Je favoriete eetplek is ook vroeg uit te veren en het warm ontbijt staat klaar. Ons assortiment ontbijtkeuzes sluiten aan bij die vroege keuken, met een perfecte keuze voor uw gasten die op zoek zijn naar een volwaardig begin van hun dag.

De ochtendstond heeft goud in de mond 

Met onze focus op een ontbijtmenu even energievol als makkelijk, komen onze efficiënte ontbijtoplossingen voor de horeca in beeld: Gegaarde ontbijtworstjes, koelvers gebakken of omelet, knapperige spekplakjes vormen voor uw gasten een hartelijk ontbijt met een minimale bereidingstijd .

Uw partner in ontbijtoptimalisatie

Wij staan klaar uw ontbijtkaart te optimaliseren. Bent u op zoek naar een partner die niet alleen levert maar ook meedenkt? Honinx is uw go-to oplossing waarbij onze kennis en uw visie samenkomen om uw ontbijt verder te optimaliseren.

Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde die Honinx aan uw bedrijf kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via info@honinx.be of bel ons op +32 11 22 27 55. Meer informatie over ons assortiment en onze diensten vindt u op onze website www.honinx.be.

Samen zorgen voor een smakelijke en energieke start van de dag!

Have a great day, all day. 

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?